top of page
Together at the Top
GS_Health-LOGO_White_Landscape.png

04

Henkilöstöliikunta | 
Taukoliikunta | 
Online-liikunta

Henkilöstöliikunta

Työpaikkaliikunta, yritysliikunta, henkilöstöliikunta - rakkaalla lapsella on monta nimeä! Yhtä kaikki - me toteutamme monipuoliset ohjatut liikuntatunnit, liikuntakurssit sekä taukojumpat joustavasti yrityksen omissa tiloissa tai online.

 

Tavoitteenamme on tarjota henkilöstölle liikunnan iloa, joka motivoi harrastamaan liikuntaa myös omatoimisesti vapaa-ajalla. Työpaikkaliikuntaa tarjoamalla työnantaja satsaa henkilöstön hyvinvoinnin lisäksi oman kilpailukyvyn kehittämiseen. Liikunnalliset työntekijät ovat lähes viisi päivää vähemmän sairaana vuodessa ja ovat parempia työteholtaan.

Ulkoistamalla palvelun meille saat:

  • Säännölliset ammattilaisten ohjaamat liikuntatunnit

  • Asiakaspalvelun

  • Viestintämateriaalit

  • Online-tuntivarauskalenterin

  • Kävijä- & tyytyväisyysraportointi

  • Kehitys- & vaikuttavuusraportit

Taukoliikunta

Rakennamme yritykselle sopivan laajuisen ja aikataulutetun taukojumppakokonaisuuden, joka voi toteutua joustavasti erilaisissa tiloissa tai online. 

Taukojumppa sisältää yksinkertaisia, kehoa elvyttäviä liikkeitä sekä ohjeita itsenäiseen työn tauottamiseen.

Ohjattu taukojumppa tauottaa erinomaisesti työpäivää, laittaa veren kiertämään ja ajatuksen taas juoksemaan. Lisäksi se kannustaa henkilöstöä omaehtoiseen työn tauottamiseen.

Taukojumppasovelluksiin verrattuna liikunnanohjaajan ohjaama taukoliikuntahetki lisää sosiaalista kanssakäymistä ja yhteisöllisyyden tunnetta. Yhtäjaksoinen istuminen on tutkitusti haitallista keholle ja mielelle. Aktiivisuus kohentaa huomattavasti yksilön terveyttä. 
 

Suunnittelemme ja varustamme tarvittaessa myös taukoliikuntatilat henkilöstönne käyttöön.

Online-Paussi

Laajaan etätyöskentelyyn siirtymisen myötä päivittäinen liikkumisaktiivisuus on vähentynyt monilla dramaattisesti.  Henkilöstön aktiivisuutta on helppo tukea virtuaalisen taukojumpan, Online-Paussin avulla.

 

Online-Paussi -taukojumppa on kestoltaan 10-20 minuuttia ja tarjoaa terveellisen liikkumisen lisäksi vinkkejä omatoimiseen työn tauottamiseen ja kehon huoltamiseen. Kutsut vain ohjaajamme osallistujaksi Teamsissa tai muulla vastaavalla alustalla teille sopivana ajankohtana.

 

Online-Paussi on mahdollista toteuttaa yksittäisenä tuokiona tai säännöllisenä viikoittain toistuvana online-ohjauksena. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää ja teemme sinulle tarjouksen Online-Paussista.

Intense Training
Heart_White.png

GS HEALTH

Asiakaspalaute

HENKILÖSTÖLIIKUNTA

GS Health on toiminut tärkeänä kumppaninamme henkilöstön aktiivisuuden edistämisessä jo useamman vuoden ajan. Vahva ammattitaito näkyy niin henkilöstöliikunnan suunnittelussa kuin konkreettisessa ohjauksessakin. Yhteistyö toimii mutkattomasti ja myös käyttäjien toiveita kuunnellaan herkällä korvalla. Sujuva tuntien varausjärjestelmä on plussaa!

Heljä Lätti
SPR Veripalvelu

HENKILÖSTÖLIIKUNTA

GS Health tarjoaa kattavan valikoiman eri palveluita ja saamamme ohjaajat ovat olleet ammattitaitoisia. Vuosien yhteistyö on ollut sujuvaa ja joustavaa. Tarpeisiimme on pystytty mukautumaan nopeallakin aikataululla. Olemme olleet erityisen tyytyväisiä saamiimme ehdotuksiin koskien henkilöstö-liikuntaa.

 

Eva-Maria Hellemäki
Kansaneläkelaitos

HYVINVOINTIHANKKEET

Olemme tehneet yhteistyötä GS Healthin kanssa jo noin vuosikymmenen ajan. Olemme toteuttaneet useita yhteisiä elämäntapamuutoksiin perustuvia työhyvinvointihankkeita, joista on saatu kustannus- ja terveysvaikuttavuudeltaan merkittäviä tuloksia. Kohteina on ollut kansallisesti ja kansainvälisesti operoivia isoja ja pienempiä yrityksiä. Yhteistyö GS Healthin kanssa on ollut kitkatonta ja heidän ammattitaitoonsa on aina voinut luottaa.

Ari Mänttäri
UKK Terveyspalvelut Oy

bottom of page