top of page
Together at the Top
GS_Health-LOGO_White_Landscape.png

05

Virkistyspäivät ja tapahtumat

Toteutamme ohjelmat tyhy- ja virkistyspäiviin, hyvinvointiprojektien starttitilaisuuksiin tai osaksi laajempaa vuosittaista työkyvyn edistämisen kokonaisuutta. Me ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme toiveidenne mukaisen tapahtuman alkusoitosta loppuvihellykseen, avaimet käteen -periaatteella. 
 

Tyhy- ja virkistystapahtumat voivat sisältää tietoiskuja ja asiantuntijaluentoja sekä hauskoja aktiviteetteja, joissa koetaan tekemisen riemua ja nautitaan yhdessäolosta. Kenties yritys haluaa palkita henkilöstöään kuntotestauksin ja palautumismittauksin? Tai miltä kuulostaisi rauhallinen mindfulness-tuokio metsän siimeksessä? Ehkä hieman extremeä? 
 

Tapahtuman luonne rakennetaan juuri sellaiseksi, mitä teidän työyhteisönne tarvitsee.

Virkistyspäivien yhteistyökumppaneitamme:

  • Olympiastadion >>

  • Backaksen Kartano >>

  • Hämeenkylän Kartano >>

  • Hotelli Nuuksio >>

  • XO  Center >>

Vaivattomasti virkistymään

1B.png

Tilaus
 

Otamme tilauksesi tai tiedustelusi vastaan

2B.png

Suunnittelu


Suunnittelemme toiveittesi mukaisen ohjelmakokonaisuuden, huomioiden ryhmän erityispiirteet ja toteutusympäristön mahdollisuudet 

3B.png

lmoittautumiset
 

Hallinnoimme kaikki ilmoittautumiset kätevästi verkossa

4B.png

Tapahtuma
 

Huolehdimme, että kaikki viihtyvät tapahtumassa ja kaikki sujuu suunnitelman mukaan

5B.png

Palautteet
 

Keräämme palautteen verkossa ja raportoimme

Intense Training
Heart_White.png

GS HEALTH

Asiakaspalaute

HENKILÖSTÖLIIKUNTA

GS Health on toiminut tärkeänä kumppaninamme henkilöstön aktiivisuuden edistämisessä jo useamman vuoden ajan. Vahva ammattitaito näkyy niin henkilöstöliikunnan suunnittelussa kuin konkreettisessa ohjauksessakin. Yhteistyö toimii mutkattomasti ja myös käyttäjien toiveita kuunnellaan herkällä korvalla. Sujuva tuntien varausjärjestelmä on plussaa!

Heljä Lätti
SPR Veripalvelu

HYVINVOINTIHANKKEET

Haluamme olla terveyttä edistävä työpaikka. GS Health on ollut mainio yhteistyökumppani, jolla on ollut työkaluja ja osaamista niin työpaikkaliikuntaan kuin erilaisiin työhyvinvointia parantaviin projekteihin ja valmennuksiin.

 

Kati Johansson
Tekniikan Akateemiset

HYVINVOINTIHANKKEET

Olemme tehneet yhteistyötä GS Healthin kanssa jo noin vuosikymmenen ajan. Olemme toteuttaneet useita yhteisiä elämäntapamuutoksiin perustuvia työhyvinvointihankkeita, joista on saatu kustannus- ja terveysvaikuttavuudeltaan merkittäviä tuloksia. Kohteina on ollut kansallisesti ja kansainvälisesti operoivia isoja ja pienempiä yrityksiä. Yhteistyö GS Healthin kanssa on ollut kitkatonta ja heidän ammattitaitoonsa on aina voinut luottaa.

Ari Mänttäri
UKK Terveyspalvelut Oy

bottom of page