top of page
Fitness Couple High Five
GS_Health-LOGO_White_Landscape.png

GS HEALTHIN TARINA

Heart_Blue.png

Tarinamme sai alkunsa 2000-luvun alussa, jolloin tarjosimme pääasiassa erilaisia liikuntapalveluja ja myimme liikuntavälineitä yritysasiakkaille. Olimme osa Gymstick-perhettä ja toimimme nimellä Gymstick Liikuntapalvelut. Vuosien saatossa olemme kasvaneet pienestä liikuntapalveluyrityksestä kokonaisvaltaisen työkyvyn ja hyvinvoinnin edistämisen asiantuntijoiksi. Tämän päivän missiomme on auttaa yrityksiä ja sen henkilöstöä voimaan hyvin koko työuran ajan tarjoamalla kaikki palvelut saman sateenvarjon alta.

Hyvinvointitiimimme koostuu tänä päivänä liki sadasta alan ammattilaisesta. Rakastamme työtämme ja se myös näkyy. Seisomme sanomamme takana. Kun itse uskoo asiaansa, niin sitä on myös helppo viedä eteenpäin. Intohimomme ja unelmamme työhyvinvoinnin kokonaisvaltaisesta edistämisestä heijastuu kaikkeen toimintaamme. 


Teemme kaiken suurella sydämellä, asiallemme omistautuen, yhteistyössä asiakkaamme kanssa. Haluamme, että jokaisella meistä olisi hyvä olla. Niinpä yritämme mahdollistaa sen, että muutkin näkisivät kasvavat hyvinvoinnin mahdollisuudet omassa arjessaan ja omalla työpaikalla. 

Jari_MOD.jpg

PARTNER

JARI

Olen valmennus- ja hyvinvointialan ammattilainen. 1996 valmistuttuani liikunnanohjaajan opinnoista alkoi työura Vierumäellä, Suomen Urheiluopistolla. Vierumäen vuosina löytyi tie työhyvinvoinnin maailmaan ”Kuntoindeksi tuottavaksi työksi” nimisen hankkeen kautta.


Hankkeen myötä sain yrittäjäkoulutuksen ja vuonna 2002 siirtyminen yrittäjäksi näki päivänvalon. Myöhemmin jatko-opintojen kautta erikoistuttuani Urheilujohtamiseen, tuli hyvinvoinnin valmennuksiin mukaan johtamisen kehittämisen näkökulma osana yritysten, yksilöiden- ja yhteisön hyvinvointia.


Yrittäjänä pääsin mukaan erilaisiin liiketoiminnan kehittämishankkeisiin asiakasyrityksissä. Työarki koostui pienten ja keskisuurten yritysten strategiaprosessien rakentamisesta, aina johtamisen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen.

 
Lähivuodet olen työskennellyt pääsääntöisesti johtoryhmien, ylimmän johdon ja asiantuntijoiden valmentajana, sekä erilaisissa johtotehtävissä terveyden- ja hyvinvoinnin edistämiseen erikoistuneissa yrityksissä. Kehittämästäni hyvinvoinnin filosofiasta julkaisin kirjan 2014 silloisen yhtiökumppanin kanssa ”Kapasiteetti johtajan menestystekijä”.

 

Omaa arvomaailmaani ohjaa motto ”Elä niin kuin opetat”.

  • Jari LinkedIn
Jussi_MOD.jpg

PARTNER

JUSSI

Koulutukseltani olen terveystieteiden maisteri ja fysioterapeutti. Olen työskennellyt työhyvinvoinnin eri tehtävissä yli 20 vuotta tehden kuntotestejä, liikuttanut ja valmentanut yrityksien henkilökuntaa, luennoinut hyvinvoinnin eri osa-alueista sekä suunnitellut ja toteuttanut menestyksekkäästi useiden satojen ihmisten työhyvinvoinnin hankkeita ja projekteja. Yrityskentän lisäksi toimin myös fysiikkavalmentajana urheilijoille.

 

Työurani aikana olen saanut monipuolisen kuvan työhyvinvoinnin tilasta ja sen erilaisista toimista Suomessa. Tämä on vahvistanut näkemyksiäni siitä, että työhyvinvointi on kokonaisuus, johon vaikuttavat kaikki elämämme aikana tapahtuvat asiat ja siksi siitä pitää huolehtia ihmisen koko työuran ajan oikeilla toimilla eikä vain projektimaisesti silloin tällöin.

 

Tämä on muodostanut myös oman hyvinvoinnin filosofiani ”vierivä kivi ei sammaloidu” - tehdään siis toimia oman hyvinvointimme eteen läpi elämämme!

  • Jussi LinkedIn
Lasse_MOD.jpg

MYYNTI

LASSE

Olen liikunnallisen elämäntavan omaava kokenut myynnin ammattilainen. On ilo ja etuoikeus myydä tuotetta, jonka toimivuudesta olen itse täysin vakuuttunut. Olen koko aikuisikäni kannustanut ihmisiä liikkumaan, kertonut terveellisestä ravinnosta ja siitä, miten ne parantavat elämänlaatua.


Tärkeimmäksi tavoitteeksi työelämän ja satunnaisen kilpaurheilun myllerryksessä olen huomannut, että tekemisen pitää olla pääosin mukavaa. Kun tekeminen on mukavaa, syntyy tuloksia, ja pysyy myös jaksaminen kunnossa.


Elämä ei aina ole pullaa ja kaikille tulee joskus tilanteita, joissa henkinen tai fyysinen jaksaminen on kovilla. Näissä tilanteissa auttaa merkittävästi, jos oman jaksamisen tukipilareista on pidetty huolta jo etukäteen.


Tärkein tavoitteeni GS Healthilla on auttaa mahdollisimman monta asiakastamme löytämään tavat, joilla he kokevat terveelliset elämäntavat mukavana. Se antaa virtaa työssäjaksamiseen, joka johtaa hyvään tuottavuuteen ja tuloksiin.

Yoga Mat_edited.jpg
Outdoor Pushups
Heart_White.png

GS HEALTH

Yhteystiedot

Jari Halt

+358 40 152 4949

jari.halt@gshealth.fi

eMail.png
Phone.png

Jussi Kirjavainen

+358 44 514 7777

jussi.kirjavainen@gshealth.fi

eMail.png
Phone.png

Lasse Kankaanpää

+358 45 899 9929

lasse.kankaanpaa@gshealth.fi

eMail.png
Phone.png

GS HEALTH

Asiakaspalaute

HENKILÖSTÖLIIKUNTA

Yhteistyö GS Healthin kanssa on ollut sujuvaa ja helppoa. Yhteydenpito on luontevaa ja tapahtuu matalalla kynnyksellä.
GS Health tarjoaa palveluita asiakaslähtöisesti.

 

Annikka Heiskanen
Kansaneläkelaitos

HYVINVOINTIHANKKEET

Yksilön kapasiteetti -valmennus oli hieno kokemus sen kokonaisvaltaisen lähestymisen kautta. Psyykkisen ja fyysisen valmentamisen yhdistäminen on uutta ja tässä tapauksessa se onnistui loistavasti.

Markku Rannemo
DHL

VALMENNUKSET

Valmennus oli hyvä ja antoi eväitä omasta psyykkisestä ja fyysisestä kunnosta huolehtimiseen. Tällaista valmennuksen tuleekin olla tämän päivän työelämässä.

 

Erkki Palola
Helsingin kaupunginorkesteri

bottom of page