top of page
Together at the Top
GS_Health-LOGO_White_Landscape.png

07

Luennot ja workshopit

Tiedon lisääminen ja taitojen vahvistaminen on arvokasta. Hyvinvointiluennot motivoivat työntekijöitä omasta terveydestä huolehtimiseen ja antavat työkaluja käytäntöön. Workshopit ja koulutukset antavat edelleen valmiuksia omien taitojen kehittämiseen ja tiedon syventämiseen.


Mitä enemmän työhyvinvointi ja terveelliset elämäntavat ovat yrityksessä esillä, sitä paremmin jokainen omaksuu oman hyvinvoinnin myös itselleen elämää ohjaavaksi arvoksi. Käytännönläheiset luennot ja workshopit ovat saaneet erittäin positiivisen vastaanoton asiakkaidemme keskuudessa.

Luentojen ja workshoppien sisällöt räätälöimme aina kohdeyleisön mukaan. 
Asiantuntijoidemme innostava ote, vahva ammattitaito työhyvinvoinnista, käytännönläheisyys ja laaja kumppaniverkosto takaavat mielenkiintoiset sisällöt. Nämä opettavat uutta ja vahvistavat yksilöiden omia taitoja huolehtia hyvinvoinnistaan. Lisäksi ne syventävät yrityksen johdon ja henkilöstöhallinnon osaamista ja ymmärrystä.

 
Asiantuntijapalveluihin voi liittää myös erilaisia työhyvinvoinnin tempauksia tai muuta ohjelmaa. Luentoja yhdistetään usein esim. hyvinvointivalmennuksiin tai virkistyspäiviin.

Intense Training
Heart_White.png

GS HEALTH

Asiakaspalaute

HENKILÖSTÖLIIKUNTA

GS Health on toiminut tärkeänä kumppaninamme henkilöstön aktiivisuuden edistämisessä jo useamman vuoden ajan. Vahva ammattitaito näkyy niin henkilöstöliikunnan suunnittelussa kuin konkreettisessa ohjauksessakin. Yhteistyö toimii mutkattomasti ja myös käyttäjien toiveita kuunnellaan herkällä korvalla. Sujuva tuntien varausjärjestelmä on plussaa!

Heljä Lätti
SPR Veripalvelu

HYVINVOINTIHANKKEET

Haluamme olla terveyttä edistävä työpaikka. GS Health on ollut mainio yhteistyökumppani, jolla on ollut työkaluja ja osaamista niin työpaikkaliikuntaan kuin erilaisiin työhyvinvointia parantaviin projekteihin ja valmennuksiin.

 

Kati Johansson
Tekniikan Akateemiset

HYVINVOINTIHANKKEET

Olemme tehneet yhteistyötä GS Healthin kanssa jo noin vuosikymmenen ajan. Olemme toteuttaneet useita yhteisiä elämäntapamuutoksiin perustuvia työhyvinvointihankkeita, joista on saatu kustannus- ja terveysvaikuttavuudeltaan merkittäviä tuloksia. Kohteina on ollut kansallisesti ja kansainvälisesti operoivia isoja ja pienempiä yrityksiä. Yhteistyö GS Healthin kanssa on ollut kitkatonta ja heidän ammattitaitoonsa on aina voinut luottaa.

Ari Mänttäri
UKK Terveyspalvelut Oy

bottom of page