top of page
Together at the Top
GS_Health-LOGO_White_Landscape.png

03

Yksilövalmennukset | Personal Training

Henkilöstölle suunnatut valmennuksemme toteutuvat yksilöllisesti tai ryhmämuotoisena. Valmennukset rakennetaan vastaamaan kohderyhmän tilannetta ja terveysriskejä. Valmennuksessa huomioidaan yksilölliset lähtökohdat sekä kokonaisvaltaisesti työn kuormittavuus ja muun elämän yhteensovittaminen.

 
Tuemme valmennettavan ajattelua henkilökohtaisten tavoitteiden pohjalta, suunnittelemme tarvittavat toimenpiteet ja autamme niiden juurruttamisessa arkeen. Yksilövalmennuksissa keskitymme tavoitteen mukaisesti esimerkiksi oman kapasiteetin johtamiseen: hyvinvointiin, psyykkiseen valmennukseen ja/tai fyysisen kapasiteetin vahvistamiseen.

Yksilöllinen valmennus sopii erinomaisesti elintapamuutoksen alkuun tai antamaan motivaatiota hyvinvoinnin edistämiseen ja säännöllisen liikunnan aloittamiseen ja ylläpitoon


Yksilövalmennusprosessi voidaan toteuttaa myös erillisenä, yksittäisenä toimeksiantona sisältäen sovitun määrän tapaamisia valmentajan kanssa sekä tarvittaessa yksilöidyt harjoitteet ja harjoitusohjelmat.

Valmennuksen kulku:

1B.png

Sähköisen esitietolomakkeen täyttö

2B.png

Asiakkaalle sopivan valmentajan valinta

3B.png

Valmentajan yhteydenotto

4B.png

Valmennusprosessin ensimmäinen tapaaminen

5B.png

Alkukartoitus ja tavoitteiden asettaminen

6B.png

Valmennusprosessin jatkosuunnitelma

7B.png

Yksilöllinen ohjelmointi

8B.png

Palaute ja kehityksen seuranta

Intense Training
Heart_White.png

GS HEALTH

Asiakaspalaute

HENKILÖSTÖLIIKUNTA

GS Health on toiminut tärkeänä kumppaninamme henkilöstön aktiivisuuden edistämisessä jo useamman vuoden ajan. Vahva ammattitaito näkyy niin henkilöstöliikunnan suunnittelussa kuin konkreettisessa ohjauksessakin. Yhteistyö toimii mutkattomasti ja myös käyttäjien toiveita kuunnellaan herkällä korvalla. Sujuva tuntien varausjärjestelmä on plussaa!

Heljä Lätti
SPR Veripalvelu

HYVINVOINTIHANKKEET

Haluamme olla terveyttä edistävä työpaikka. GS Health on ollut mainio yhteistyökumppani, jolla on ollut työkaluja ja osaamista niin työpaikkaliikuntaan kuin erilaisiin työhyvinvointia parantaviin projekteihin ja valmennuksiin.

 

Kati Johansson
Tekniikan Akateemiset

HYVINVOINTIHANKKEET

Olemme tehneet yhteistyötä GS Healthin kanssa jo noin vuosikymmenen ajan. Olemme toteuttaneet useita yhteisiä elämäntapamuutoksiin perustuvia työhyvinvointihankkeita, joista on saatu kustannus- ja terveysvaikuttavuudeltaan merkittäviä tuloksia. Kohteina on ollut kansallisesti ja kansainvälisesti operoivia isoja ja pienempiä yrityksiä. Yhteistyö GS Healthin kanssa on ollut kitkatonta ja heidän ammattitaitoonsa on aina voinut luottaa.

Ari Mänttäri
UKK Terveyspalvelut Oy

bottom of page